Actualitate »

Aloe vera cu miere – mixul-minune pentru sănătate

Autor: Luiza Moldovan | 13 March, 10:40 | 0 comentarii

În ultima sută de ani, oamenii au fost descurajați să mai creadă în remediile naturale și, încet dar sigur, li s-a inoculat ideea că medicamentele chimice sunt mai eficiente. Cu toate astea, cercetări recente arată că oamenii încep să se întoarcă înspre simplitate și natură. Au înțeles ei ceva. Au înțeles că natura nu minte niciodată.


 

De exemplu, aloe vera și mierea, combinate, au efecte excelente asupra sănătății. Iată câteva remedii simple și la îndemână, pe care le poți face acasă:

Cum prepari remediul?

2 linguri de pulpă de aloe vera amestecate cu o lingură de miere se amestecă într-un pahar. Se consumă în fiecare dimineață, cu 30 de minute înainte de micul-dejun.
Această mixtură ajută și la pierderea kilogramelor în plus. Antioxidanții din miere, în combinație cu vitamina E din aloe vera stimulează rata metabolismului și prin asta te ajută să slăbești.

Bun pentru constipație

Studii medicale arată că tot mai mulți oameni suferă de constipație în toată lumea. 52% dintre aceștia suferă de constipație din cauza alegerilor alimentare proaste. Acest amestec prezentat mai sus îmbunătățește tranzitul intestinal datorită consistenței onctuoase, care acționează ca un lubrifiant natural.


Îmbunătățește imunitatea

Antioxidanții din miere și saponinele din plantă întăresc sistemul imunitar, ajutând corpul să lupte mai eficient împotriva agenților patogeni. De asemenea, protejează împotriva bolilor, nu doar luptă cu ele corp la corp!

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »