Actualitate »

Alimente care sporesc fertilitatea

Autor: Redactia | 12 April, 13:50 | 1 comentariu

Mai mult de 1 din 6 cupluri au probleme cu conceperea; stilul de viață aglomerat, stresul și alte probleme de sănătate pot întârzia momentul în care o femeie devine mamă. Pe lângă factorii care scad fertilitatea, studiile recente au arătat că și alimentația joacă un rol important în prevenirea infertilității.


Se pare că există câteva alimente care cresc șansele de-a rămâne însărcinată.

Fasolea

Boabele de fasole sunt surse importante de proteine slabe și de fier, ambele fiind esențiale pentru sănătatea ovarelor. În plus, au un conținut scăzut de grăsimi și unul ridicat de fibre, așadar nu trebuie să-ți faci griji pentru greutate. Include în alimentația ta măcar o dată pe zi fasolea.

Pește, avocado – surse de Omega - 3

Acizii grași Omega-3 sunt esențiali atunci când vine vorba de încercarea de a concepe un copil. Acestea conțin EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic), care sunt importante pentru creșterea fertilității. Acestea reduc inflamația zonei pelvine și, de asemenea, mucusul cervical al ovarului. Medicii recomandă de obicei să începi cu Omega-3 cu cel puțin trei luni înainte de-a dori conceperea copilului. Mai mult, include în dieta zilnică alimente care sunt surse de acid gras Omega-3.

Fructe de pădure

Știm deja că fructele de pădure sunt bogate în antioxidanți. de fapt, ele cresc șansele de a rămâne însărcinată. Antioxidanții diminuează deteriorarea celulelor și protejează organele interne de deteriorarea radicalilor liberi. astfel, este menținută sănătatea întregului organism.

Găsești mai multe alimente care îți cresc șansele de a rămâne însărcinată AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Gya Lee | 17 April 2018, 02:22


Oferta noua: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: [email protected]
Adauga un comentariu »