Psiho / Stres »

Aceste alimente îți cresc nivelul de stres

Autor: Ramona Liță | 08 September, 08:00 | 101 comentarii

Anumite alimente pe care și tu le consumi sunt responsabile de acumularea unei doze de stres în oganismul tău în fiecare zi.


Rutina zilnică, sarcinile de la servici, problemele de acasă constribuie substanțial la creșterea nivelului de stres în organism, însă și anumite alimente contribuie la crearea stării de nervozitate.

Iată care sunt acestea pentru a limita pe cât posibil consumul lor:

Produsele cu un nivel ridicat de cafeină

Din această categorie face parte în primul rând cafeaua cu care foarte mulți oameni își încep ziua, servindu-o de cele mai multe ori pe stomacul gol. Și asta deoarece cafeina oferă o doză de adrenalină organismului și, odată cu ea, crește și nivelul de stres.

Nici ciocolata sau ceaiul negru nu fac excepție de la această situație. Mai ales dacă sunt cosumate în exces și zilnic.

Pentru a controla nivelul de adrenalină din organism poți opta pentru băuturile decofeinizate sau să consumi dimineața un shake ori un smoothie care îți vor oferi vitamine și minerale de cea mai bună calitate.

Află care este legătura dintre produsele de tip fast food și oboseala zilnică AICI

Lactatele sunt greu de digerat

Și aici ne referim mai ales la substanțele pe care le conține laptele de vacă. Principalul factor fiind proteina cunoscută sub numele de cazeină care pentru organismul uman este foarte greu de digerat și poate să declanșeze în organismul tău anumite reacții alergice.

Optează pentru chefir sau sana, ori pentru lactatele de capră sau oaie.

De asemenea este necesar un test alergogen pentru a ști ce substanțe îți pot crea anumite neplăceri sau dezechilibre în organism.

Semipreparatele sărace în substanțe nutritive

Din această categorie fac parte făina albă, produsele de patiserie și de fast food. Din cauza faptului că sunt extrem de sărace în substanțe nutritive consumul lor supune organismul la un nivel de stres ridicat. Caloriile oferite de acestea sunt greu de digerat de către corpul uman și oferă o senzație falsă de sațietate, vei mânca mai mult și mai des tocmai din acest motiv.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Cilichidreanu | 11 September 2017, 18:35
Functioneaza pentru toti! Bani pe termen lung! Numai cand vrei castiguri sigure: Proiect B! Proiect B: foarte bun! Hollywood are nevoie de o poveste spectaculoasa! Scopul nostru fierbinte este: Hollywood! Adevarat chilipir! Un film senzational se va produce la Hollywood! Pas cu pas, spre castiguri! Castigi bani cu cel mai socant subiect de film!Solicita acum detalii la adresa de email [email protected]
2 Postat de: Brettdrott | 17 September 2017, 22:07
allopurinol phenergan dm methotrexate stromectol
3 Postat de: Aaronspiff | 17 September 2017, 22:08
buy colchicine
4 Postat de: Aaronspiff | 17 September 2017, 22:10
bupropion trazodone 100mg buy Fluoxetine
5 Postat de: Aaronspiff | 17 September 2017, 22:16
Medrol Pack effexor online buy cipro
Pagina comentarii: 
Adauga un comentariu »