Remedii naturiste / Terapii complementare »

Acest fruct îți stimulează funcția intimă

Autor: Ramona Liță | 10 August, 16:00 | 1 comentariu

Sănătatea ține de alegerile tale din farfurie în mare parte. Iar fructele, dacă alegi să le consumi rezonabil atât ca și cantitate cât și ca oră vor deveni aliatul perfect al siluetei tale.


Unul dintre cele mai bune fructe de care poți să beneficiezi în această perioadă este pepenele roșu. Sărac în calorii, bogat în apă, minerale, vitamine, consumat frecvent va proteja vasele de sânge și va menține colesterolul în frâu.

Licopenul, cel mai bun antioxidant

Având un nivel crescut de licopen și citrulină, pepenele va reduce stresul oxidativ și inflamațiile apărute în corp, ținând în același timp la distanță formarea celulelor canceroase.

Un studiu realizat în China, a scos la iveală faptul că persoanele care obișnuiesc să consume pepene roșu pe toată perioada verii au un risc mult mai scăzut de a dezvolta formațiuni canceroase.

Află cum poți slăbi cu ajutorul supei rece de pepene AICI

Citrulina, substanță ce se regăsește mai ales în coaja pepenelui ajută considerabil la relaxarea vaselor de sânge, în felul acesta circulația sangvină fiind mult mai benefică, irigând mai bine organele mai ales cele genitale, stimulând funcția sexuală la ambele sexe.

Remediul naturii pentru infecții

În cazul în care te confrunți cu inflamații ale articulațiilor sau cu o imunitate scăzută, pepenele este un adjuvant în tratarea acestor probleme.

Datorită conținutului de potasiu, consumul lui previne formarea calculilor renali, reducerea concentrației de acid uric din sânge, este un bun diuretic favorizând și scăderea în greutate, mai ales are un aport de peste 90% apă. În felul acesta previne deshidratarea, iar vitamina A va avea grijă de pielea și părul tău.

Citrulina din pepenele roșu ajută la relaxarea vaselor sangvine, în felul acesta sângele va avea un flux mai abundent și va iriga mult mai bine toate țesuturile, stimulând totodată funcția sexuală la ambele sexe în aceiași măsură.

Cea mai bună modalitate de a te hidrata

Conține peste 90% apă, are un nivel ridicat de electroliți, astfel că va asigura buna funcționare a sistemului digestiv, prevenind constipația.

Colina, o altă substanță benefică a acestui fruct are un rol important în realizarea mișcărilor musculare, în procesul de memorare și învățare, asistă la transmiterea impulsurilor nervoase și la absorbția grăsimilor.

Chiar și în cazul în care te confrunți cu neplăcuta problemă a cârceilor, pepenele roșu vine în ajutorul tău cu o doză suficientă de potasiu ce ajută la relaxarea musculară și la reducerea durerilor resimțite.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Cosmin Stoica | 10 August 2017, 15:38
Oferim urgent munca la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »