Actualitate »

5 probleme de sănătate pe care le ascunde oboseala cronică

Autor: Sânziana Candrea | 13 April, 13:20 | 1 comentariu

Auzim că tot mai mulți oameni suferă de oboseală cronică. Stresul, munca excesivă, problemele personale, lipsa somnului, toate duc în final la apariția oboselii cronice. Ea poate fi moderată sau intensă, însă atunci când persistă mai mult timp poate ascunde probleme de sănătate.


Printre posibilele afecțiuni pe care le poate ascunde oboseala cronică pe termen lung se numără:

Hipotiroidism

Hipotiroidismul este o afecțiune care apare atunci când glanda tiroidă nu produce suficienți hormoni pentru a regla metabolismul organismului. Este una dintre cele mai frecvente cauze ale oboselii și te face să te simți slăbită și obosită chiar și atunci când ai dormit suficient.

Anemie

Anemia este o afecțiune caracterizată prin reducerea globulelor roșii din sânge. Acestea sunt celulele responsabile pentru transportul oxigenului prin corp. Adesea, atunci când procesul de oxigenare a țesuturilor și a creierului este îngreunat,  începi să te simți obosită și slăbită atât fizic, cât și mental. În plus față de oboseală, anemia mai are simptome precum paliditate, ritm cardiac accelerat/lent, păr și unghii fragile.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Petronela | 13 April 2018, 21:30
Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email [email protected]
Adauga un comentariu »