Viata sexuala / Sex&dragoste »

3 lucruri pe care bărbaţii le ascund de soţiile lor

Autor: Raisa Cristea | 23 March, 17:25 | 2 comentarii

Nu contează de cât timp sunteţi împreună sau cât de bine vă cunoaşteţi unul pe celălalt, întotdeauna există câteva secrete pe care un bărbat nu i le va dezvălui soţiei lui. Iată despre ce este vorba!


Nesiguranţele în legătură cu corpul său

Ca femeie, îţi doreşti să primeşti complimente de la soţul tău, ca acesta să îţi spună cât de bine îţi stă într-o anumită rochie. Însă se poate ca tu să nu primeşti astfel de complimente.

Ei bine, acest lucru poate fi pus pe seama faptului că şi el ar dori să audă complimente de la tine, să îi spui că te simţi atrasă de el.

Pentru că are nevoie să audă aceste lucruri, deoarece bărbaţii se simt, de multe ori, nesiguri din cauza aspectului fizic: fie că au mai pus câteva kilograme în plus sau că podoaba capilară nu mai este la fel de bogată ca în tinereţe.

Nu îţi spune când se simte rănit

„Prin natura lor, bărbaţii sunt mai puţin emoţionali decât femeile“, spune psihoterapeutul american Tomanika Witherspoon, pentru foxnews.com.

Și nu pentru că ei nu au emoții sau probleme, ci pentru că ei au fost învăţaţi să depăşească problemele singuri, „să fie bărbaţi“, încă din copilărie.

Nu rămâne uimită dacă îi este greu să îţi spună când se simte rănit sau că are probleme finaciare. Este importantă comunicarea, ca soţia să aibă răbdare şi să îşi încurajeze partenerul să se deschidă  mai mult.

Îi plac îmbrăţişările mai mult decât lasă să se vadă

Chiar dacă pare că rămâne rece la mângâierile tale, să ştii că nu este aşa. Trebuie să ştii că şi lor le plac momentelele de tandreţe, chiar dacă de cele mai multe ori nu lasă să se vadă acest lucru. Aşa că ia-l în braţe sau obișnuiește să îl ţii de mână, mai ales dacă vezi că este supărat.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Elena | 27 March 2016, 17:01
Castiga bani lucrand acasa! Aceasta este cea mai serioasa oferta pe care o poti intalni! Oferim celor interesati un sistem foarte eficient de rotunjire a veniturilor. Castiga bani lucrand acasa! Metoda de lucru este extrem de simpla! Castiga bani lucrand acasa si bucura-te de tot ce e mai avantajos pentru tine! Cand te hotarasti cu maxima seriozitate sa incepi, cere detalii la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Crina | 30 March 2016, 09:54
Castiguri din prima luna,prin COLABORARE part-time sau full-time! 1oo-285 de euro lunar!Oferta este NOUA si FOARTE profitabila pentru colaboratori care vor sa csatige 1oo de euro lunar(part-time) sau 285 euro lunar(full-time),CHIAR din prima luna,colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta!Va rugam sa SOLICITATI cat mai REPEDE detaliile necesare,trimitand text"INFO"la adresa de email:[email protected]
Adauga un comentariu »